04 530 95 95

  info@mobydick.si

Restavracija – kako prepoznati dobro restavracijo?


RestavracijaRestavracija je prostor, ki ga pogosto obiskujejo različne generacije, zato ga moramo temu primerno tudi urediti. V prvi vrsti je pomembna kapaciteta gostov, ki jo lahko restavracija sprejme. Ker je restavracija tudi prostor, ki ga mnogi izberejo za praznovanje pomembnih dogodkov, bodisi rojstnodnevnih praznovanj bodisi porok, je možnost sprejema večjega števila gostov ključnega pomena. Dobra restavracija nam nudi tudi pester izbor hrane na jedilnem listu, ki mora biti na voljo po dostopnih cenah (ponekod se je mogoče dogovoriti tudi za količinske popuste, ki so zagotovo velika prednost). Pred organizacijo dogodka v restavraciji pa nikakor ne smete pozabiti preveriti, ali je na voljo dovolj veliko parkirišče. Premalo prostora za parkiranje lahko goste odvrne od obiska in skali vse ostale prednosti dobre restavracije, predvsem takrat, kadar gre za srečanje večjega števila ljudi. Če iščete dobre restavracije na Gorenjskem, preverite ponudbo picerije in puba Moby Dick, v katerem vam nudimo možnost organiziranja poslovnih ali družinskih dogodkov. Odlikujejo nas prijeten ambient, pestra ponudba hrane, čudovita terasa in možnost brezskrbnega parkiranja.


Dobre restavracije poskrbijo tudi za zabavo otrok


Dobre restavracije združujejo številne značilnosti, ki ustvarjajo popolno celoto. Dobre restavracije na Gorenjskem lahko prepoznamo predvsem takrat, kadar organiziramo dogodek, katerega se bo udeležilo večje število ljudi. Med obiskovalci so pogosto tudi otroci, ki se na takšnih dogodkih pogosto dolgočasijo. V piceriji Moby Dick z veseljem poskrbimo tudi za zabavo najmlajših in sicer z možnostjo igre na prenovljenih igralih, na katerih bodo malčki zares uživali. Naša restavracija deluje že vse od leta 2011, v tem času pa smo pridobili veliko število rednih in izjemno zadovoljnih gostov. Smo restavracija v Brezju na Gorenjskem.

 

dobre restavracije

Restavracija s pestro ponudbo hrane in pijače


Restavracija, ki v svoji ponudbi obiskovalcem nudi veliko izbiro okusne hrane in pijače, je vsekakor primerna za organiziranje družinskih dogodkov in praznovanj. V restavraciji s prijazno postrežbo in okusno hrano se bodo počutile prijetno različne generacije, druženje v prijetnem ambientu pa popestrijo tudi občasni večeri z živo glasbo. Med iskanjem restavracije na Gorenjskem, primerne za preživljanje vašega pomembnega dogodka, preverite tudi ponudbo picerije in puba Moby Dick. Prepričani smo, da boste v prijetnem ambientu naših prostorov preživeli  nepozabne trenutke v krogu vaših najbližjih.