04 530 95 95

  info@mobydick.si

Pizzeria – iščete najboljšo pizzerijo na Gorenjskem?


Pizzeria s pestro ponudbo pizz je odlična izbira prostora za praznovanje pomembnih družinskih dogodkov, tudi tistih, na katerih so prisotni otroci. Le kdo ne obožuje okusne pizze, jedi iz italijanske kuhinje, ki je v 19.stoletju predstavljala hrano za reveže, kasneje pa se je njena priljubljenost razširila po vsemsvetu? Pizzeria je pravo mesto za preizkušnje različnih, vrhunskih pizz, katerih ponudba je tako zelo pestra, da se boste le s težavo odločili za želeno pizzo. Če iščete najboljšo pizzerijo na Gorenjskem, vam svetujemo, da nas obiščete v pizzeriji in pubu Moby Dick, v katerem smo za vas pripravili zares pestro ponudbo pizz. Izbirate lahko med klasično pizzo Margarito, pizzo štirje letni časi ali Kras. Vegetarijanci se lahko odločite za okusno pico 4× sirček, ki ne vsebuje mesa, na voljo pa je tudi pizza, prilagojena vegetarijanskemu načinu prehranjevanja. Pozabili pa nismo tudi na naše najmlajše obiskovalce. Presenetite jih z otroško pico, kateri pripada tudi kepica sladoleda. Vabimo vas, da preživljanje časa z družino prepustite nam – v pizzeriji Moby Dick se boste ob posebnem kulinaričnem doživetju zabavali v prijetnem ambientu, otroci pa lahko svoj čas preživijo na zabavnih igralih.

 

Pizzeria

Pizzerija na Gorenjskem – katero izbrati?


pizzerija na GorenjskemPizzerija na Gorenjskem vas lahko popelje v svet okušanja prvovrstnih pizz, saj boste na jedilniku s pestro ponudbo pizz zagotovo tudi vi našli takšno, ki si jo boste želeli poskusiti. Ena izmed takšnih pizzerij je tudi Moby Dick, v katerem lahko pizzo uživate tudi na prostorni, urejeni in pokriti terasi, ob njej pa si privoščite izbrano pijačo. Smo pizzeria za praznovanja, kar pomeni, da bomo za vas z veseljem organizirali družinsko praznovanje pomembnega dogodka. Najmlajše obiskovalce bomo razveselili z možnostjo zabavanja na igralih. Se še vedno sprašujete, katero pizzerijo na Gorenjskem izbrati? Odgovor je Moby Dick.


Pizzeria, v kateri lahko razvajate svoje brbončice


Pizzeria je zagotovo prostor, v katerem se lahko zabavate v dobri družbi, ob tem pa z okušanjem pestre ponudbe pizz razvajate tudi svoje brbončice, ki vam bodo nadvse hvaležne! Tudi vi razmišljate o obisku pizzerie, hkrati pa iščete najboljšo pizzo na Gorenjskem? Prepričani smo, da jo boste našli v pizzeriji Moby Dick. Obiščite nas in izmed pestre ponudbe pizz izberite svojo najljubšo.