04 530 95 95

  info@mobydick.si

Gostilna na Gorenjskem z ugodnimi cenami


Gostilna GorenjskaGostilna na Gorenjskem, v kateri boste želeli zaradi prelepega ambienta praznovati vse posebne priložnosti, je zagotovo picerija in pub Moby Dick. Dobre gostilne za praznovanje posebnih priložnosti je vsekakor težko najti, saj moramo upoštevati dejstvo, da mora biti prostor primerno urejen za različne generacije, tudi za naše najmlajše. Če iščete dobro gostilno na Gorenjskem, vam nudi uživanje okusne hrane v prijetnem ambientu ter praznovanje posebnih priložnosti, smo v Moby Dicku pravi naslov za vas. Cene gostiln na Gorenjskem so pogosto precej visoke, za okusne obroke pa morajo stranke poseči globoko v žep. Vse to pa ne velja tudi za našo gostilno, ki jo delimo na dva dela – na picerijo in pub. V obeh prostorih boste deležni prijetnega ambienta, zaradi katerega bo uživanje izjemno okusne hrane še toliko večji užitek. Pohvalimo se lahko tudi s prostorno in pokrito teraso na prostem, ki vključuje kar 50 sedišč, ob njej pa smo s postavitvijo igral poskrbeli za zabavo naših najmlajših obiskovalcev. Če torej iščete dobro gostilno na Gorenjskem, obiščite Moby Dick!


Gostilne na Gorenjskem – cene, ki so strankam dostopne


gostilne na Gorenjskem ceneCene gostiln na Gorenjskem se med seboj precej razlikujejo, prav tako pa se med seboj razlikujejo tudi ponudbe. Zagotovo si želite poiskati gostilno na Gorenjskem, ki vam bo za manjše denarne vsote ponudila več – prijetno vzdušje, pester izbor okusne hrane in prijazno postrežbo. Vse to boste našli tudi v piceriji in pubu Moby Dick, katerega prostore lahko rezervirate za poslovna srečanja ali družinska praznovanja različnih dogodkov. Cena gostiln na Gorenjskem naj vas ne odvrne od praznovanja enkratnega in neponovljivega dogodka v prijetnem ambientu gostilne – v Moby Dicku smo za vas pripravili pester jedilni list, s cenami, ki so prijazne do denarnice. Smo gostilna v Brezju na Gorenjskem – če vas bo pot popeljala v naše kraje, vas vljudno vabimo k obisku.


Gostilna na Gorenjskem s pestro ponudbo


Iščete gostilno na Gorenjskem s pestro ponudbo okusne hrane in pijače? V piceriji Moby Dick vas bo zagotovo navdušil jedilni list, ki ga krasijo tudi ugodne cene okusne hrane in pijače. Nudimo vam vrhunske pizze, solate, mesne lazanje in več vrst pijače. Menite, da je gostilno na Gorenjskem za poroko težko poiskati? Obiščite nas v Moby Dicku in se prepričajte, da je prijeten ambient naših prostorov primeren tudi za vajin sanjski dan. Veselimo se vašega obiska in vas z veseljem pričakujemo v Gostilni na Gorenjskem.